ANNIKA ROSENDAHL

Jenny, Jenny

Kan man förlåta sig själv, när man har förstört så mycket?

Får man förlåta sig själv?

En roman för romantiker

Ambitiösa och rationella Jenny går andra året i gymnasiet när hon träffar den snygge och självsäkre Peter. Hon låter sig dras med i hans virvlande liv samtidigt som hon håller fast vid sina egna högt ställda mål.När allt en mörk natt går helt fel, förstår hon att ett brustet hjärta är ingenting jämfört med ett hjärta förlamat av skuld.

Hur ska hon hitta tillbaka? Kan hon hitta tillbaka?

Läsarröster

Bokkritiker

Tidningen Amelia

"En hyllad debut alla borde känna till" [...] Gripande och hög igenkänningsfaktor"

Karolina Sakinyte

GP graffiti

"[Jenny, Jenny är]”väl värd att läsa” [och en] ”långläsning man saknar i efterhand"

Elvy

Läsare

"Jag sträckläste din bok, har inte sovit en blund. Jag har gråtit massor. Det är så synd att människor går omkring och känner så mycket skuld, det gör jag själv också. Det underligaste är att jag kände igen den ord för ord. Du har skrivit en roman som jag har haft i mitt huvud i trettio år."

Läsare

Läsare

"Jag väntar på uppföljaren, hoppas den kommer. Jag älskar din bok Jenny Jenny - sträckläst den, underbar bok, tack Annika :)"

Här hittar du Jenny, Jenny

Format: Kartonnage

Finns i bokhandeln och på bibliotek.

Boken finns också på engelska, under namnet Love, Guilt and Motorcycles. Den versionen av boken finns som hardcover och e-bok och säljs på Amazon.

Vill du ha en signerad bok? Då kan du köpa den direkt av mig!

Vill du ha ett signerat exemplar till dig eller en vän?
Beställ via mail, betala med swish

Beställ genom att skicka ett mail till

info@annikarosendahl.com

Skriv vilken/vilka böcker du vill köpa, till vem de ska signeras och vart de ska skickas så informerar jag om pris och swishnummer.

Jag ser fram emot att skicka en signerad bok till dig!

Lyssna på de första kapitlen

Är Jenny, Jenny något för dig?

Lyssna på min uppläsning för att se om boken passar dig (eller en vän till dig).

Kapitel 1

Kapitel 2

Kapitel 3

Kapitel 4

Kapitel 5

Fler läsarröster

Charlotte

Läsare

Jag älskar din bok Jenny, Jenny - sträckläst den, underbar bok. Man känner igen sig i mycket. Jag skrattade, log, asgarvade och grät när jag läste den. Tack Annika :) Jag väntar på uppföljaren, hoppas den kommer.

Therese

Läsare

Fantastiskt fängslande, hade svårt att lägga den ifrån mig! Imponerad! Roligt att läsa om ungdomar, det fick mig att tänka tillbaka mycket. Man förstår bättre i backspegeln konstigt nog.

Annelie

Läsare

Betyget blir 4,999 av 5 möjliga, den var verkligen skitbra om man får säga så :) Spännande och välskriven med alla miljöer som är kul att man känner igen sig i. Ser framemot nästa...

Nicke

Läsare

Jag har läst Jenny, Jenny och tyckte om den. Kanske var jag inte målgrupp för den som jag uppfattar som en ungdomsroman, men jag gillade den. Jag hölls kvar och ville hela tiden veta vad som hände sedan.

Gunnel

Läsare

Mycket bra bok med många dimensioner.

Lisa

Läsare

Hej! Har just tillbringat ett dygn med din bok. Det är ju en så'n man sträckläser för att få reda på hur det ska gå...

Saknar personerna nu när boken är slut:-)

Musiken!!!

Tack för fina lästimmar!

Monica

Läsare

Jag läser och läser och tårarna rinner. Ögonvitorna har blivit rödrosa. Nu är jag i alla fall på sidan 210 och börjar se ljuset i tunneln!

Rose-Marie

Läsare

Vi har fått ett ex av din bok och jag måste bara få berömma dig, boken var så otroligt bra. Jag är så imponerad av dej.

Lycka till med nästa bok.

Mikael

Läsare

Det var en bok som berörde, tycker jag, och jag ångrar inte att jag läste den. Boken är skriven på ett otvunget och lättsamt sätt med korta kapitel som ofta inleds med ett citat ur någon sång från aktuell tid.

Det var roligt att det var i Göteborgstrakten som det "hände", och mycket av det som händer känner man ju dessutom igen från när man själv var i den åldern, åtminstone relationsbiten. Kompisar som tycker om varandra kors och tvärs men ändå inte alltid hittar ända fram, och så dom som bara kör sitt eget race, det var ju så det var. Hade helt glömt bort det.

Många svåra frågeställningar berörs i boken, som invandrarfrågor, oprovocerat gatuvåld, polisens/samhällets sätt att försöka lösa problemet, våldsverkaren är ute innan skadan är läkt, subkulturer som löser problem på sitt sätt, det saknas ju inte uppslag till en deckare här, eller rent av en fortsättning?

Jessica

Läsare

Hej Annika!

Har under helgen streckläst din roman Jenny, Jenny. Så fort jag fick någon ledig tid över, så var jag helt inne i boken. Även att jag denna helg har haft enormt mycket skolarbete som jag egentligen borde ha gjort. Din roman var i och för sig också ett skolarbete, inom ett debutantprojekt som vi ska börja med i svenskan, men det behöver inte vara klart förrän om flera veckor. Men då har jag iaf god tid på mig att förbereda mig inför det.

Jag har nog aldrig tidigare läst en bok som berört mig så mycket som din gjorde. Den har fått mig att skratta högt några gånger. För att i nästa sekund få mig att nästan gråta. Jag tycker också att boken öppnat mina ögon och fått mig att se annorlunda på saker runt omkring och händelser som inträffat tidigare i mitt eget liv. Jag älskade att händelserna i boken hela tiden förändrades till något nytt, och att det inte jämt blev som man önskade. Att det inte hela tiden var tvunget att komma till det lyckligaste slutet utan att det kunde gå åt det helt andra hållet och efter det komma till rätsida på problemen. Du har enligt mig skrivit en bok som visar upp verkligheten på ett sanningsenligt sätt, och beskriver livets alla upp- och nedgångar och får dessutom bra saker att växa fram på ett naturligt sätt ur allt det dåliga så att man själv som läsare blir alldeles varm i kroppen av glädje.

Jag hoppas du kan förstå vad jag vill säga. Jag vill nog bara tacka dig för en helg med

underbar läsning, och för de erfarenheter, om man nu kan säga så, som din bok har

gett mig. Hoppas du kommer skriva fler böcker för då kommer jag absolut att läsa dem. Tack!

Lena

Läsare

Hej Annika! I höstas sålde Anna din bok till mig. Har inte hört talas om den eller läst någon recension. Trodde att det var något i stil med Kajsa Ingemarssons, "Små citroner gula". De blev liggande bland andra olästa böcker. Men nu har jag läst den och blev positivt överraskad. Den är välskriven med en bra handling. Den är svår att lägga ifrån sig när man väl har börjat läsa. Jag kommer att rekommendera den till mina vänner. Grattis till en mycket bra bok.

Läsare

Läsare

"Det är lite ditt fel att jag är trött varje dag. Tack Annika, jag älskar din bok!! Och hoppas på flera :)"

Josendra

Läsare och bokbloggare

“Jag fick en jättebra bok av en kompis i födelsedagspresent. Jag läste ut den på två dagar.”

Ellinor

Läsare och författare

ag har nu läst ut din bok Jenny Jenny och jag är väldigt glad att jag köpte den när vi träffades i vintras :). Från början tänkte jag att den kanske passade bättre för lite yngre läsare men sen växte den och innehöll så mycket olika trådar och sammanträffanden både den unga raka vägen men även den cirkulära. Även bra skrivet då jag knappt en enda gång tänkte på språket som kan vara ett problem när man skriver själv. Nu vet jag ju inte om du vill ha min feedback som om jag vore nån slag sofistikerad kritiker;) Jag vill bara få fram att jag tyckte mycket om din bok :)

Annika

Läsare

Jag har nu läst ut Jenny, Jenny och när jag väl började läsa den kunde jag inte sluta. Riktigt bra skrivet!

Jag tycker du byggt upp dramatiken på ett fängslande sätt med den framtida parallellhistorien som håller läsaren på halstret.

Tina

Läsare av den engelska versionen


"I’ve just read your book love, guilt and motorbikes! I loved it!!!!! First fiction book I’ve read in a long time. On holiday with my boyfriend. I think he was jealous the read totally 100% absorbed me! I need a sequel."

Vill du ha ett signerat exemplar till dig eller en vän?
Beställ via mail, betala med swish

Beställ genom att skicka ett mail till

info@annikarosendahl.com

Skriv vilken/vilka böcker du vill köpa, till vem de ska signeras och vart de ska skickas så informerar jag om pris och swishnummer.

Jag ser fram emot att skicka en signerad bok till dig!